Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

A Cisco Capital számos választási lehetőséget nyújt

A rugalmas fizetési megoldások révén egyszerűen hozzájuthat a vállalata fejlődéséhez és sikereihez szükséges technológiákhoz.

Please select preferred country/region and language:


Hozza ki a maximumot a költségvetéséből!

A rugalmas fizetési megoldások számos választási lehetőséget nyújtanak Önnek, így vállalata a teljes életciklus alatt egyszerűbben szerezheti be és felügyelheti a szükséges technológiákat. A Cisco segítségével vállalata gyorsabb növekedést és piacra kerülést érhet el. Segítünk, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki IT költségvetéséből finanszírozási megoldásainkkal, amelyek az alábbi előnyöket kínálják:

Megfizethető

A költségvetésének és a technológiai igényeinek megfelelő, testreszabott megoldás jól menedzselhető kifizetésekkel.

Rugalmas

A futamidő végén elérhető rugalmas opciók révén igényeinek megfelelően további szolgáltatásokkal bővítheti szerződését.

Intelligens

Az induló költségek nélküli megoldások révén eloszthatja a kifizetéseket, és pénzt takaríthat meg más üzleti prioritásokhoz.

Egyszerű

Fizetési megoldásaink a teljes Cisco-portfóliót lefedik, és egyetlen tervezhető kifizetésbe egyesítheti a választott termékeket.

Tervezhető

Időben elosztva, rendszeres kifizetésekkel fizethet – az időtartamot üzleti igényeinek és költségvetésének megfelelően határozhatja meg.

Egyszerűsített

Opcióinkkal hatékonyabban kezelheti a cashflow-t, és a használatnak és növekedésének megfelelően fizethet.

Fedezze fel a különféle fizetési módokat!

Legyen szó akár hagyományos lízingopciókról, kölcsönökről, életciklus-kezelésről, fogyasztásalapú modellekről vagy teljes körű finanszírozásról, nálunk biztosan megtalálja a kívánt eredmények eléréséhez szükséges fizetési megoldást.

Teljes technológiára vonatkozó fizetési megoldások

Szoftverekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó fizetési megoldások

Körkörös IT fizetési megoldások

Felhasználásalapú megoldások

A fizetési megoldások, az igénybe vehető hitelezők és a hivatkozott programok elérhetősége országonként eltér. A finanszírozási és szolgáltatási ajánlatok a Cisco Systems Capital Corporation vállalaton és társvállalatain (együttesen: Cisco Capital) keresztül érhetők el korlátozott számú országban és hiteljóváhagyáshoz a Cisco Capital szabványos dokumentációjának teljesítéséhez kötöttek. A Cisco Capital vállalaton keresztül nem elérhető fizetési megoldások egyes országokban önálló finanszírozási forrásként lehetnek elérhetők. Nem minden szolgáltatás és ajánlat érhető el minden országban. Az ajánlatokra további feltételek vonatkozhatnak. A Cisco Capital fenntartja magának a jogot, hogy a fentieket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy visszavonja.