Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco Capital giver dig valgmuligheder

Fleksible betalingsløsninger giver dig mulighed for at få adgang til den teknologi, din virksomhed skal bruge for at opnå vækst og fremgang.

Please select preferred country/region and language:


Få mest muligt ud af dit budget

Fleksible betalingsløsninger giver dig valgmuligheder, så det bliver nemmere for din virksomhed at få adgang til og administrere teknologi gennem hele livscyklussen. Din virksomhed kan opnå vækst hurtigere og forkorte go-to-market-tiden med Cisco. Vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit it-budget takket være finansiering, der er:

Prisvenlig

Skræddersyet til at opfylde dine budgetmæssige og teknologiske behov med overkommelige afdrag.

Fleksibel

Med fleksible muligheder i slutningen af perioden kan du desuden tilføje flere løsninger til kontrakten, efterhånden som dine behov ændrer sig.

Smart

Uden forskudsomkostninger1 kan du sprede betalingerne og spare dine likvide midler til andre virksomhedsprioriteter.

Simpel

Hele porteføljen fra Cisco er omfattet og kan samles i en enkelt forudsigelig betaling.

Forudsigelig

Betal hen ad vejen med regelmæssige afdrag over en periode, som passer til din virksomhed og dit budgets skiftende behov.

Strømlinet

Gør administrationen af virksomhedens cashflow nemmere med muligheder for at betale i forhold til virksomhedens vækst, og hvad den bruger.

Udforsk betalingsmuligheder

Fra traditionel leasing og lån til livscyklusadministration, forbrugsmodeller og totalløsninger til finansiering – vi har en betalingsløsning, der kan hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

Totalløsninger til betaling af teknologi

Løsninger til betaling af software og services

Cirkulære it-betalingsløsninger

Forbrugsløsninger

1Nogle betalingsløsninger kan kræve en forudbetaling af moms.

Betalingsløsninger, relevante finansieringsgivere og tilgængelighed af omtalte ordninger varierer i forskellige lande. Finansierings- og servicetilbud er tilgængelige via Cisco Systems Capital Corporation og dets associerede selskaber (under ét kaldet "Cisco Capital") i et begrænset antal lande og afhænger af kreditgodkendelse samt udfærdigelse af standardokumentation fra Cisco Capital. Betalingsløsninger, der i visse jurisdiktioner ikke er tilgængelige via Cisco Capital, kan leveres af en uafhængig finansieringskilde. Ikke alle services eller tilbud er tilgængelige i alle lande. Yderligere vilkår og betingelser kan være gældende. Cisco Capital forbeholder sig retten til når som helst at ændre eller tilbagekalde dette tilbud.